En Case Study

01

Utfordringen

Easystone er en produsent av benkeplater i Lier, mellom Drammen og Asker. Videoen skulle fungere som en promovideo, hvor målet var å dra kunden gjennom prosessen fra bestilling og hva som skjer i kulissene frem til levering og montering foregår hjemme hos kunde.

Hva vi gjorde

Dette var en video med middels ressursbruk, hvor det ble benyttet to videografer og én voiceover. I tillegg var oppdragsgiver delaktig i planleggingsfasen, og også i redigeringsfasen.

Vi hadde på forhånd skrevet et manus sammen med oppdragsgiver og ekstern voice-over artist, hvor shotlist ble laget med utgangspunkt i manuset. 

Planlegging er «key» for å skulle minske tid ute i felt, og dermed sparer også kunden penger, da det er billigere å ha planleggingsmøte, enn å drasse med oss en utstyrspark på 200.000kr ut i felt hvor skader og slitasje kan oppstå.

For å illustrere for kunde hvilke prosesser som foregår så starter vi videoen ved å vise hvordan man kan bestille benkeplate, hvordan det ser ut i det døgnåpne showroomet, og også droneklipp som viser området der hvor showrommet befinner seg. I tillegg sørger vi for å ta med nærliggende veiskilt som viser skilting til Easystone sine lokaler, slik at potensielle kunder som har sett videoen, skal kunne gjenkjenne skiltingen fra videoen – og dermed vite at de er på riktig sted. 

Det ble benyttet en rekke filmatiske og psykologiske elementer som skal virke salgsfremmende og tillitsskapende for potensielle kunder, samtidig som det estetiske og oppdragsgivers ønsker etterkommes. 

02

Video

Oppmerksomhetsbilde

Behind the scenes

Behind the scenes